tx11 Rottespærre og rottesikring

Rottespærring til privat og erhverv

tx11 rottespærre til privat og erhverv

Forebyggelse af rotter

Hos StopRotten ApS tilbyder vi dig professionel rottespærring fra Nordisk Innovation til både private og erhverv i hele Danmark. Vores rottespærre er af modellen TX11 og samtidigt i en VA-godkendt kvalitet bestående af bejdset stål. Vi udvælger altid rottespærren nøje til opgaven, så du sikrer dig en effektiv forebyggelse af rotter. 

Monteringen af en rottespærre bliver altid udført af en autoriseret kloakmester, hvilket vi hos StopRotten ApS er stolte over at være, og vi er samtidigt certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol, som garanterer kvalitet og effektivitet. 

Du er automatisk tilmeldt en årlig serviceordning af rottespærren, som naturligvis kan afmeldes. Hvis du vælger at beholde den årlige service, får du samtidigt 10 års garanti på din rottespærre oven i købet. 

Hvis uheldet er ude og du allerede har rotter på din bopæl, er vi naturligvis også behjælpelige i denne situation. Vi bekæmper behændigt rotterne i kloakken, hvor vi samarbejder med AJ Skadedyrskontrol, så du er sikret ordentlig håndtering af problemet. Vi sørger altid for at sætte vores kunder godt ind i deres situation, og vi arbejder ud fra vores tre fokusområder: Ordentlighed, ryddelighed og nøjagtighed.

En rottespærre er en komplet installation, som skal forhindre rotter i at trænge ind i bygninger fra kloakker. En rottespærring skal altid monteres af en autoriseret kloakmester. 

Den største kilde til problemer med rotter er kloakken. Vil du derfor undgå skader og sygdomme, som forårsages af rotter, anbefales det altid at få installeret en rottespærre. Det er en effektiv løsning, som forebygger rotter og sørger for, at I føler jeg sikre.

Alle bygninger med kloakker kan få monteret en rottespærre. Vi monterer ofte rottespærre for private, men vi tilbyder også løsninger med rottespærring i erhvervsmæssige sammenhænge.

Har du mistanke om, eller har du måske allerede set rotter, er det vigtigt at reagere hurtigt. Rotter er smittespredere af sygdomme, så det er især sundhedsmæssigt vigtigt at tilkalde hjælp med det samme. Giv os et kald, og vi hjælper dig af med rotteproblemet. 

Det er en rigtig god idé at få installeret en rottespærre, så de uønskede rotter ikke trænger ind i din bolig. Afhængig af netop din situation udarbejder vi en løsning, hvad enten du ønsker at forebygge eller allerede har set eller har mistanke om rotter. Vi er behjælpelige i alle situationer, som vi griber an med stor kompetence. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Danmarks billigste montering af TX11

Få TX11 rottespærre og rottesikring fra Nordisk Innovation. Vi monterer rottespærre til den bedste og billigste pris i Danmark. Prisen er inklusiv montering, og man kan tilvælge service. 

Rottespærring til privat og erhverv

kr. 2625 inkl. moms
  • Inklusive montering

Service af installationen

kr. 595 inkl. moms
  • Rens, vask, tjek og kontrol

Fordele ved rottespærring til privat og erhverv

Hvorfor bør du vælge StopRotten ApS til rottespærring?

Hos StopRotten ApS udfører vi den bedste og mest effektive rottebekæmpelse. Hos os sikrer du dig Danmarks bedste kvalitetsløsning inden for montering og installering af TX11-rottespærre fra Nordisk Innovation af det bedste materiale og til den absolut bedste pris! Vi sørger for at holde de danske hjem og virksomheder frie for rotter og skadedyr med vores brugbare løsninger. 

Fordele ved installation af rottespærring hos StopRotten ApS: