Kort om os

Om StopRotten ApS

autoriseret kloakmester til rottebekæmpelse

Vi har den dyreste rottespærre, men til den billigste pris!

StopRotten ApS er din autoriseret kloakmester til rottebekæmpelse og service af rottespærre. Vi er beliggende midt på Sjælland, og vi yder landsdækkende service til både private og erhverv. 

Hos StopRotten ApS er vi erfarne rottebekæmpere, som både er kompetente og fagligt stærke inden for branchen. Vi har flere års erfaring inden for montering, installering og service af rottespærrer, hvad enten det er til private hjem eller virksomheder, og vi installerer rottespærrer at ypperste kvalitet til Danmarks bedste pris. 

Vi er autoriseret kloakmester samt certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol, og vi tilbyder installation og service i hele Danmark. Vi er samtidigt stolte af at kunne tilbyde den bedste løsning inden for rottespærrer, nemlig TX11-rottespærren, som vi monterer på bedste vis. Vi installerer den dyreste rottespærre, men til Danmarks billigste pris! 

Vores rottespærre er en effektiv løsning, som virker forebyggende på rotteproblemet – men hvis du allerede har problemer med rotter, kan vi også hjælpe dig. Vi har et tæt samarbejde med AJ Skadedyrskontrol, som effektivt bekæmper og driver rotterne væk fra kloakken og bygningen. 

Ønsker du at vide mere om vores ydelser, eller har du spørgsmål til rottespærrer eller andre aspekter af vores arbejde, er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne ud fra vores ekspertise i branchen, og vi ser frem til at høre fra dig. 

Ydelser og service af rottespærre